Over ons

Welkom bij Yoga Docent Opleiding; een RYS ( Yoga Alliance Registered Yoga School) in Utrecht.
In het centrum van Nederland; makkelijk bereikbaar met zowel auto (gratis parkeren) als
 openbaar vervoer.

De Yoga Docent Opleiding biedt diverse opleidingen en cursussen. Het hart is een basisopleiding van 100 uur (Hatha) waarin je de basis leert van het yogales geven. Belangrijke onderdelen zijn de yogahoudingen (asana’s), de yogafilosofie, anatomie, Ayurveda en het bouwen aan je self-practice.

Na deze basis kun je nog eens ruim 100 uren volgen zodat ze samen tellen als 200 urige opleiding voor Yoga Alliance USA. In de vervolgopleiding gaan we dieper in op de materie uit de basisopleiding en gaan we opzoek naar jouw voorkeuren (stijlen) en talenten met als doel de authentieke docent van binnen te vinden.

Vanaf januari 2016 bieden we ook een 200 urige Ashtanga/ Power Yoga opleiding op onze locatie Yoga Point Oude Gracht in het centrum van Utrecht. Deze opleiding wordt aan één stuk gegeven en duurt een jaar. Ook deze opleiding wordt gecertificeerd volgens de richtlijnen van Yoga Alliance USA.

Beide opleidingen vinden (meestal) plaats op zaterdag- en/of zondagmiddag en er zijn gemiddeld twee opleidingsdagen per maand. 

Yoga Docent Opleiding is onderdeel van Yoga Point Nederland: www.yogapoint.nl